مسلماً اولین چیزی نیست که هنگام فکر کردن به غذاهای ترشی به ذهنتان خطور می کند، بنابراین اگر تا به حال ترشی گردو را امتحان نکرده اید، دستور تهیه ترشی گردو را امتحان کنید. گردو سبز ترشی یک ترشی انگلیسی است که قدمت آن به قرن هجدهم باز می گردد. هنوز به یاد دارم که آنها را برای اولین بار در یک هتل انگلیسی مجلل که زمانی در آن کار می کردم امتحان کردم و طعم آن را دوست داشتم. من هندی هستم و عاشق ترشی و ترشی هایم هستم و این مرا به دوران کودکی ام برد که ترشی خرما خشک می خوردم که در هند به آن چوران چوران می گویند.
این دستور پخت گردو ترشی به راحتی قابل پیروی است. ترشی گردو به طور سنتی با چدار تیز، یا با کباب و شکار خورده می شود. با این حال، من آنها را روی نان تست با پنیر گیاهی، در پای، شیرینی و حتی در همبرگرهایم به همان اندازه خوشمزه می دانم.
یک ظرف سیاه کوچک حاوی گردو ترشی تکه شده که با تکه های نان، برش های پنیر و یک شیشه گردوی ترشی احاطه شده است.
گردو سبز ترشی مانند سس جامد ورسسترشایر ترش/تند است. این احتمالا بهترین راز انگلیس است!
در ادامه موضوع ترشی، روش سریع و آسان من برای ترشی پیاز قرمز و ترشی آلو سبز وحشی را بررسی کنید.
چگونه یک درخت گردو را شناسایی کنم؟
یک درخت گردوی بالغ می تواند تا 35 متر ارتفاع داشته باشد. آنها یک تنه کوتاه با یک سایبان گسترده و گسترده دارند.
یک راه متداول برای شناسایی درخت از طریق برگ های آن است. هر برگ درخت گردو بین پنج تا نه برگچه دارد. برگچه ها به شکل پر هستند و در امتداد ساقه برگ جفت می شوند. یک برگچه به ساقه خاتمه می دهد. برگ های له شده گردو بوی مشخص و مرکباتی دارند.
نمای نزدیک از برگهای درخت گردو با گردوهای سبز نارس
می خواهیم میوه ترشی گردو را قبل از شروع به تشکیل پوسته سخت گردو برداشت کنیم. اواخر ژوئن، اوایل جولای زمان این کار است. در پاییز محفظه آجیل باز می شود و گردو را نمایان می کند که روی زمین می افتد.
یک سبد حصیری روی علفهای حاوی گردو سبز نرسیده نشسته بود
گردوی نارس برداشت شده برای ترشی
از نزدیک یک گردوی نارس برش خورده از وسط که داخل گردو را نشان می دهد
گردوی نارس خرد شده
با بریدن یکی از آنها می توانید ببینید که آیا آنها را قبل از سفت شدن پوسته گرفته اید یا خیر. اگر بتوانید آن را نصف کنید برای ترشی مناسب است و می توانید گردوهای نارس را جمع آوری کنید.
البته زمانی که گردو کاملا رسیده باشد می توانید از آن لذت ببرید. آجیل ها در حدود اکتبر آماده برداشت خواهند بود.
پرش به:
چگونه یک درخت گردو را شناسایی کنم؟
مواد لازم برای ترشی گردو
دستورالعمل ها
چگونه به ویدئو
تعویض ها
تغییرات
تجهیزات
ذخیره سازی
نکته بالا
دستور پخت
ایمنی مواد غذایی
مواد لازم برای ترشی گردو
مواد لازم برای ترشی گردو در ظروف کوچک مشروح. سرکه مالت، نمک دریا و شکر کرچک
گردو سبز نارس
نمک دریا درشت
سرکه مالت
برای اطلاع از مقادیر به کارت دستور غذا مراجعه کنید.
دستورالعمل ها
ابتدا یک درخت گردو برای برداشت گردوی نارس و سبز پیدا کنید. این کار را در اواخر ژوئن یا اوایل جولای انجام دهید.
گردو را بشویید و خشک کنید.
نمای نزدیک از چنگالی که برای ضربه زدن به یک گردوی نارس و سبز استفاده می شود
با چنگال، گردوها را از همه جا بکوبید.
قابلمه ای حاوی آب و نمک دریا برای تهیه آب نمک
آب و نمک دریایی درشت را به یک قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از حل شدن نمک، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
یک شیشه حاوی گردو سبز نارس و بسته بندی شده را نزدیک کنید.
گردوی خاردار را محکم در یک شیشه استریل بسته بندی کنید. آنقدر بسته بندی کنید که گردوها در آب نمک شناور نشوند.
ریختن آب نمک در یک شیشه حاوی گردوهای بسته بندی شده محکم.
آب نمک (آب نمک) را داخل شیشه بریزید تا تمام گردوها را کاملا بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و به مدت هشت روز در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
گردوهای خیس شده در آب نمک را روی سینی فر گذاشته اند.
بعد از هشت روز گردوهای آغشته به آب نمک را آبکش کرده و در سینی بچینید. گردوها را در تمام طول روز بیرون زیر آفتاب قرار دهید. هر از چند گاهی آنها را بچرخانید تا به طور یکنواخت تیره شوند.
نمای نزدیک از دستی که گردوی آب نمکی خیس شده در دست دارد که توسط خورشید تیره شده است
پس از یک روز قرار گرفتن در معرض آفتاب، رنگ گردوی آغشته به آب نمک تیره می شود.
کوزه ای حاوی گردو روی سرکه مالت ترشی
در یک قابلمه، سرکه مالت و شکر کرچک را اضافه کنید. به جوش بیاورید. بعد از حل شدن شکر آن را کنار بگذارید تا خنک شود. گردوهای تیره شده را در یک شیشه استریل بسته بندی کنید و پس از خنک شدن آن را در این مشروب بریزید.
یک شیشه در بسته حاوی گردو آماده برای نگهداری.
در شیشه را ببندید و به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید. روی شیشه را برچسب بزنید تا بدانید ترشی گردو چه زمانی آماده است.
چطور مربای خرمالو درست کنیم؟+ روش تهیه مربا خرمالو
چطور در خانه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟
طرز تهیه کیک نارنگی+ چطور کیک نارنگی درست کنیم؟
گردو ,ترشی ,شیشه ,گردوی ,حاوی ,نارس ,ترشی گردو ,بسته بندی ,درخت گردو ,برای ترشی ,حاوی گردو