مواد لازم املت قارچ:
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
دستگیره کره
100 گرم قارچ ، قطعه قطعه شده
3 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری پیازچه تازه ، خرد شده
کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
طرز تهیه املت قارچ:
یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید ، قطر پایه آن تقریباً 20 سانتی متر است. نیمی از روغن و کمی کره اضافه کنید. پس از کف شدن کره ، قارچ ها را نوک بزنید. فصلی را ترتیب دهید و سپس 2-3 دقیقه تفت دهید. به یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. ماهیتابه را پاک کرده و به صفحه اجاق برگردانید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و پیازچه را اضافه کنید. سپس فصل کنید و کمی ضرب کنید. وقتی تابه داغ است ، روغن باقیمانده را اضافه کنید و سپس کمی کره دیگر ، آن را دور آن بچرخانید تا پایه و دو طرف آن روکش شود.
در حالی که کره هنوز کف می کند ، مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید ، ظرف را از یک طرف به سمت دیگر کج کنید. با چنگال یا کاردک چوبی به آرامی هم بزنید و مخلوط را از طرفین به مرکز بکشید تا تنظیم شود.
وقتی تخم مرغ تقریباً غنی شد ، روی قارچ های رزرو شده پراکنده کنید. ظرف را کمی از خود دور کرده و با چاقوی پالت روی املت را جمع کنید.
ارائه پیشنهادات
روی بشقاب گرم شده بکشید و بلافاصله با سالاد راکت و مقداری نان پوسته سرو کنید. سایر مواد پر شده پیشنهادی بسته به نوع موجود در یخچال فلفل بو داده ، بیکن ترد ، پیاز کوهی یا گوجه فرنگی است.
چطور مربای خرمالو درست کنیم؟+ روش تهیه مربا خرمالو
چطور در خانه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟
طرز تهیه کیک نارنگی+ چطور کیک نارنگی درست کنیم؟
قارچ ,املت ,روغن ,املت قارچ ,اضافه کنید ,قاشق چایخوری ,تهیه املت