مواد لازم مربای خرمالو:
گوشت خرمالو یک کیلو به قطعات کوچک بریده می شود
نیم کیلو شکر سفید
پوست خرمالو ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست لیموترش ، ریز خرد شده
طرز تهیه مربای خرمالو:
مرحله 1
گوشت خرمالو ، شکر ، پوست خرمالو ، آب لیمو و پوست لیمو را در یک قابلمه کوچک با حرارت متوسط ترکیب کنید. جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا گوشت خرمالو نرم شود و مربا غلیظ شود ، حدود 10 دقیقه.
گام 2
مربا را خنک کنید تا زمانی که تنظیم شود ، حدود 30 دقیقه. به یک ظرف ضد هوای انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید.
چطور مربای خرمالو درست کنیم؟+ روش تهیه مربا خرمالو
چطور در خانه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟
طرز تهیه کیک نارنگی+ چطور کیک نارنگی درست کنیم؟
خرمالو ,مربای ,مربای خرمالو ,گوشت خرمالو