مواد لازم مربای خرمالو:

گوشت خرمالو یک کیلو به قطعات کوچک بریده می شود
نیم کیلو شکر سفید
 پوست خرمالو ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست لیموترش ، ریز خرد شده

طرز تهیه مربای خرمالو:
مرحله 1
گوشت خرمالو ، شکر ، پوست خرمالو ، آب لیمو و پوست لیمو را در یک قابلمه کوچک با حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا گوشت خرمالو نرم شود و مربا غلیظ شود ، حدود 10 دقیقه.

گام 2
مربا را خنک کنید تا زمانی که تنظیم شود ، حدود 30 دقیقه. به یک ظرف ضد هوای انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید.

چطوری ترشی گردو درست کنیم؟

چطور مربای خرمالو درست کنیم؟+ روش تهیه مربا خرمالو

چطور در خانه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟

طرز تهیه کیک نارنگی+ چطور کیک نارنگی درست کنیم؟

طرز تهیه همبرگر ساده+ چطور در خانه همبرگر درست کنیم؟

طرز تهیه املت قارچ+ چطور املت قارچ درست کنیم؟

خرمالو ,مربای ,مربای خرمالو ,گوشت خرمالو
مشخصات
آخرین جستجو ها