عناصر

1 پیمانه آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
قاشق چای خوری جوش شیرین
¼ قاشق چای خوری نمک
1 ¼ فنجان شکر
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری پوست نارنگی
قاشق چای خوری وانیل
فنجان کره ذوب شده و خنک شده
1/3 فنجان آب نارنگی تازه
2 قاشق غذاخوری خامه ترش
دستورالعمل ها

فر را با دمای 350F / 0C گرم کنید. تابه های کوچک دسته ای خود را چرب و آرد زده و کنار بگذارید.
آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. پوست نارنگی را اضافه کرده و بین دستان خود بمالید یا فقط با مخلوط آرد هم بزنید. کنار بگذارید
در یک کاسه مخلوط کردن ، تخم مرغ و شکر را اضافه کنید ، خوب بزنید تا نرم شود. کره ذوب شده ، خامه ترش ، آب نارنگی ، وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود.
مایه را در تابه های دسته ای که قبلاً آماده شده ریخته و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. O تا زمانی که رنگ آن طلایی شود و یک خلال دندان که در وسط کیک قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.

کیک را به مدت 7 دقیقه در ظرف نگه دارید و سپس روی یک قفسه خنک کننده تلنگر کنید تا کاملا خنک شود.
در صورت تمایل با خامه زده شده یا بستنی سرو کنید.

چطوری ترشی گردو درست کنیم؟

چطور مربای خرمالو درست کنیم؟+ روش تهیه مربا خرمالو

چطور در خانه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟

طرز تهیه کیک نارنگی+ چطور کیک نارنگی درست کنیم؟

طرز تهیه همبرگر ساده+ چطور در خانه همبرگر درست کنیم؟

طرز تهیه املت قارچ+ چطور املت قارچ درست کنیم؟

قاشق ,نارنگی ,خوری ,بزنید ,مخلوط ,خامه ,اضافه کنید
مشخصات
آخرین جستجو ها