عناصر
1 پیمانه آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
قاشق چای خوری جوش شیرین
¼ قاشق چای خوری نمک
1 ¼ فنجان شکر
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری پوست نارنگی
قاشق چای خوری وانیل
فنجان کره ذوب شده و خنک شده
1/3 فنجان آب نارنگی تازه
2 قاشق غذاخوری خامه ترش
دستورالعمل ها
فر را با دمای 350F / 0C گرم کنید. تابه های کوچک دسته ای خود را چرب و آرد زده و کنار بگذارید.
آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. پوست نارنگی را اضافه کرده و بین دستان خود بمالید یا فقط با مخلوط آرد هم بزنید. کنار بگذارید
در یک کاسه مخلوط کردن ، تخم مرغ و شکر را اضافه کنید ، خوب بزنید تا نرم شود. کره ذوب شده ، خامه ترش ، آب نارنگی ، وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود.
مایه را در تابه های دسته ای که قبلاً آماده شده ریخته و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. O تا زمانی که رنگ آن طلایی شود و یک خلال دندان که در وسط کیک قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.
کیک را به مدت 7 دقیقه در ظرف نگه دارید و سپس روی یک قفسه خنک کننده تلنگر کنید تا کاملا خنک شود.
در صورت تمایل با خامه زده شده یا بستنی سرو کنید.
چطور مربای خرمالو درست کنیم؟+ روش تهیه مربا خرمالو
چطور در خانه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟
طرز تهیه کیک نارنگی+ چطور کیک نارنگی درست کنیم؟
قاشق ,نارنگی ,خوری ,بزنید ,مخلوط ,خامه ,اضافه کنید